Terenuri Sport

Calitate la cele mai bune preturi


   Datorita multiplelor terenuri de sport finalizate cu real succes, consideram ca echipa noastra are experienta si reputatia necesara pentru a oferi un parteneriat de incredere si de lunga durata.Serviciile oferite de echipa Industril s-au situat in ultimii ani in fruntea industriei amenajarilor suprafetelor sportive din Romania:

GAZON SINTETIC

SUPRAFETE

ACRILICE

TARTAN

Gazonul sintetic este la momentul de fata foarte utilizat pe suprafetele terenurilor de sport si nu numai, aici putem observa o tendinta in a se realiza cu ajutorul gazonului sintetic si spatii pentru locurile de joaca, terasele, datorita calitatii gazonului sintetic, a costurilor minime pentru intretinerea acestuia precum si a faptului ca acesta rezista o perioada foarte indelungata.

Acesta se poate utiliza pentru suprafete diferite datorita ideii ca este foarte greu de diferentiat din punct de vedere vizual de un gazon natural precum si pentru ca ofera conditii de utilizare pentru jucatori mai sigure decat un gazon natural.

Larga utilizare a se datoreazã faptului cã acesta este aproape imposibil de diferentiat ca aspect de cel natural si oferã conditii mai bune si mai sigure pentru jucãtori.
Cererile populare pentru gazon sintetic includ terenuri de fotbal cu dimensiuni oficiale, terenuri de minifotbal, terenuri de rugby, hochei pe iarba, terenuri de tenis terenuri multisport.

In acelasi timp, un gazon sintetic poate oferi un aspect mult mai atragator strazilor din orasul dumneavoastra. Asemeni gradinilor, spatiul public poate capata un aspect verde la costuri ce vor fi reduse simtitor.

Echipa Industril va pune la dispozitie o gama completa de gazon artificial si accesorii de la cele mai renumite firme din domeniu, fiecare dintre ele fiind certificate FIFA 1 STAR si FIFA 2 STAR. Fie ca vorbim despre un teren de joc oficial sau doar de unul de antrenament, la Industril gasiti solutia ideala pentru nevoile dumneavoastra.

La nivel mondial organisme precum Federatia Internationala de Fotbal (FIFA), Federatia Internationala de Hochei (FIH) precum si Federatia Internationala de Rugby (IRB) sunt intr-o promovare intensa pentru ceea ce inseamna gazonul artificial si practicarea acestor sporturi pe terenuri cu gazon artificial

Cererile populare pentru gazon sintetic includ terenuri de fotbal cu dimensiuni oficiale, terenuri de minifotbal, terenuri de rugby, hochei pe iarba,  terenuri de tenis terenuri multisport.

Pentru multe echipe din întreaga lume ce practica sportul la un nivel profesionist, gazon artificial este de multe ori soluția preferată. Industril va oferă gazon sintetic pentru majoritatea disciplinelor sportive.

De asemenea, gazonul sintetic este ideal pentru persoanele care nu dispun de prea mult timp liber dar care îsi doresc o grãdinã mereu verde. Faptul cã între gazonul artificial si cel natural nu existã aproape nici o diferentã în ceea ce priveste aspectul face din primul cea mai bunã alegere pentru o grãdinã mereu verde.

| LUCRARI GAZON SINTETIC |

LIVRAM IN TOATA TARA 

facem livrari oriunde pe teritoriul tarii contra cost

GARANTIA CALITATII

vopsire in camp electrostatic | verificarea calitatii si testarea direct din fabrica

DISCOUNT SPECIAL

in functie de cantitatea comandata

SOLUTII RAPIDE

consultanta gratuita, proiectare gratuita, solutii custom.

Apreciati pagina noastra

Si ramaneti la curent cu toate noutatile!


This will close in 30 seconds

Acesta este un catalog de prezentare. Puteti cere o oferta prin email, whatsapp sau telefonic !
Produsele Smits pot fi comandate si prin platforma SEAP cu plata in trezorerie!
Aveti nevoie de ajutor?