Rafturi metalice depozite si stelaje pentru paleti

Rafturi metalice depozite si stelaje pentru paleti

Confectionam la comanda rafturi metalice pentru depozite sau stelaje pentru paleti. Aceste sisteme de depozitare sunt ideale pentru depozite interioare si exterioare.
Seria INDRMD1

Description

Pentru spatii de logistica va recomandam rafturi metalice depozite sau stelaje pentru paleti

Oferta INDUSTRIL pentru sisteme de depozitare contine rafturi metalice depozite cu polite pentru stocarea produselor semigrele si grele sau solutii integrate mixte pentru stocarea de paleti, cutii, containere, butoaie si produse nepaletizate diverse.

In functie de cerintele dumneavoastra, se pot adapta cu traverse si suporturi specializate, polite din tabla, grilaj metalic, precum si diverse accesorii pentru separarea sau organizarea produselor stocate pe aceste rafturi.

Sistemele eficiente de depozitare industriala recomanda stelaje pentru paleti: stelaje conventionale, stelaje drive-in si stelaje gravitationale.

Stelajele gravitationale reprezinta solutia perfecta pentru miscarea rapida a stocurilor. Aceste sisteme sunt structuri cu expunere in adancime asemanatoare celor Drive-in, diferenta constand in expunerea paletilor pe platforme inclinate prevazute cu role sau cilindri. Configuratiile sunt de tip Fi-Fo (First in-First out).

Sistemul de depozitare foloseste doua culuare de acces, unul la intrarea intre sectii, pentru incarcare si celalalt la iesirea dintre ele, pentru descarcare. Deplasarea paletilor in interiorul sectiilor se face cu ajutorul rolelor sau cilindrilor cu care sunt prevazute aceste rafturi metalice pentru depozite. Astfel, odata incarcat primul palet, acesta se deplaseaza datorita gravitatiei spre iesirea dintre sectii si devine primul descarcat.

Principalul atú oferit de utilizarea acestor stelaje Drive-in il reprezinta castigul de spatiu datorita eliminarii culoarelor de acces prin expunerea in adancime a paletilor. Configuratiile acestor sisteme de depozitare difera in functie de incarcare astfel:

 • Fi-Lo (First in – Last out). Acest sistem foloseste un singur culoar de acces prin care stivuitorul intra si iese in adancimea sectiilor pentru a incarca si descarca paletii. Consecinta utilizarii unui singur culoar de acces intre sectii este faptul ca primul palet intrat devine ultimul iesit.
 • Fi-Fo (First in – First out). Acest sistem foloseste doua culoare de acces, unul la intrarea intre sectii si celalalt la iesirea dintre ele. Primul culoar este folosit de stivuitor pentru accesul intre sectii avand ca scop incarcarea lor, iar celalalt culoar permite accesul pentru descarcare. Astfel, utilizarea a doua culoare de acces are drept consecinta faptul ca primul palet intrat va deveni primul iesit.

Configuratiile de stelaje conventionale sau rafturi metalice pentru depozite prezinta urmatoarele avantaje:

 • diversitate – a tipurilor de marfa paletizata,
  a greutatii si volumului acesteia
 • operativitate – acces rapid si direct la oricare dintre paletii expusi
 • verticalizare – folosirea maxima a spatiului pe inaltime
 • rezistenta – structuri care sustin greutati mari pentru perioade indelungate de timp
 • adaptabilitate – rapiditate si usurinta in
  modificarea inaltimii nivelelor de depozitare
 • durabilitate – asigurata de calitatea otelului si tratamentul de protectie chimica a suprafetei acestuia
 • securitate – utilizarea de componente si accesorii care previn accidentele ce se pot produce in timpul  manipularii paletilor
 • siguranta – testele efectuate asupra capacitatii de incarcare asigura un coeficient de siguranta de 1,5

La cantitati mai mari pretul este negociabil.

Pretul afisat nu contine TVA.

Pentru informatii, detalii sau oferte de pret individualizate pentru rafturi metalice depozite si stelaje pentru paleti, nu ezitati sa ne contactati!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rafturi metalice depozite si stelaje pentru paleti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *