O gama bogata de garduri metalice si produse din fier forjat realizate la cele mai bune preturi si la cea mai inalta calitate. 

Prelucrarea fierului forjat, un mestesug de sute de ani, a fost si va ramane o imbinare a utilului cu arta.
Colaborand cu producatori ce prezinta o experienta indelungata in prelucrarea fierului forjat si in realizarea unei game variate din fier forjat firma noastra va sta la dispozitie, avand ca scop principal satisfacerea fiecarui client care va ajunge sa ne contacteze si va opta pentru serviciile noastre.

Executam o gama larga de garduri metalice si produse din fier forjat atat pentru persoane juridice cat  si persoane fizice din Romania. Industril impreuna cu colaboratorii sai dispune de o gama larga de garduri, porti dar si alte produse din Fier forjat realizate la cele mai inalte stardarde. Atentia asupra tuturor detaliilor face ca fiecare produs pe care il realizam pentru dumneavoastra sa treaca la stadiul de opera de arta, opera ce va fi admirata de toata lumea pentru mult timp. 

Acum, va oferim posibilitatea de a alege gardul din fier forjat  dintr-o galerie vasta de imagini, structurata pe categorii - porti, garduri, balustrade, structuri scari si grilaje la unul din colaboratorii nostri, GardForjat.

Nu ezita sa ne contactezi

Numele tau (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Produsele de care eşti interesat

Mesajul tău